Lieveheersbeestjes te koop en andere dingen die tuincentra zouden moeten houden

Er zijn veel tuincentra; sommige mensen hebben ze als hobby, terwijl anderen het als een goede zaak beschouwen. Er zijn weinig dingen die elk goed tuincentrum zou moeten hebben. In dit artikel bespreken we al deze dingen en het belang van hun aanwezigheid in uw tuin. Hier is mijn lijst met alle essentiële dingen die tuincentra zouden moeten hebben:

Biologisch

Het centrum moet volledig organisch tuinartikelen kopen zijn, of als dat voor jou niet mogelijk klinkt, moet je op zijn minst een organische hoek hebben. Deze hoek zal bestaan uit alle biologische producten.

Potten

Je kunt veel verschillende soorten planten in je tuin hebben. Degenen met de lange wortels of de grote bomen zijn er altijd, maar de potplanten mogen nooit ontbreken. Ze maken het tuincentrum aantrekkelijker en mooier.

Zaden

Het is duidelijk en goed begrepen om zaden in je kinderkamer te hebben, anders zou het onvolledig zijn.

Compost en mulch

Je kunt ze zelf laten maken of ergens kopen, het is belangrijk om ze in je kinderkamer te bewaren.

Sinaasappelolie en vloeibaar zeewier

Deze kunnen worden gebruikt om het onkruid schoon te maken en te doden.

Gunstige insecten

U kunt nuttige insecten op de markt kopen, omdat dit erg belangrijk is voor uw tuin. U kunt gemakkelijk lieveheersbeestjes te koop en nematoden tegen redelijke prijzen kopen bij online en onsite winkels. Pas echter op dat u geen bidsprinkhanen koopt, want die jagen op de nuttige insecten en bijna alles.